Ugrás a tartalomra
fotó: Tanjug/Zoran Zestic

Megkezdődtek a tárgyalások a rektorátust elfoglaló egyetemistákkal

2019-09-23
12:10
2019-09-23
12:59
Forrás
Tanjug
A hallgatók beengedték a rektort az épületbe.

Ivanka Popovićot, a Belgrádi Egyetem rektorát ma délelőtt 10 órakor beengedték a rektorátus épületébe. A blokádot szervező fiatalok képviselői már megkezdték a zárt ajtók mögötti tárgyalásokat a rektorral - írja a Tanjug. A rektor tegnapi közleményében egyébként elítélte a hatalmi párt aktivistáit, akik korábban a blokád idején behatoltak az épületbe.

rektorátus
egyetemista
hallgató
Belgrád

Most

23:01, Frissítve: 23:07

Szent Mihály-napi Táncháztalálkozó

Rendhagyó módon, öt helyszínen szervezi meg ma és holnap a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Hagyományok Háza Hálózat Vajdaság az idei Szent Mihály-napi Táncháztalálkozót.
19:45, Frissítve: 20:33

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.