Ugrás a tartalomra
Facebook

Mestertanár Aranyérmet kapott Csányi Erzsébet

2019.11.02
15:42
2019.11.02
18:48
Mestertanár Aranyéremmel tüntették ki Csányi Erzsébetet, a Vajdasági Magyar Felsőoktatási Kollégium vezetőjét, a Vajdasági Magyar Tudományos Diákköri Konferencia tudományos bizottságának elnökét.
Facebook

A kétévente megrendezésre kerülő, idén XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia zárórendezvényén október 31-én Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia épületében adta át a kitüntetést az OTDT elnöke, Szendrő Péter. Ez volt az első alkalom, hogy vajdasági tanár kapott elismerést a tudományos diákköri tevékenységért kifejtett munkájáért. A Kitüntetésátadó ünnepi ülésen a tudományos diákköri tevékenységet segítő munkájáért összesen 58 oktató-kutató kapott Mestertanár Aranyérem kitüntetést.

Csányi Erzsébet
Mestertanás aranyérem
Budapest
kitüntetés

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!