Ugrás a tartalomra
Pixabay/Ymon

Mi lesz a befizetett üdülésekkel?

2020-10-22
21:35
2020-10-22
22:12
Forrás
Pannon RTV
Utánajártunk, mi a helyzet az utazási irodáknál, és milyen lehetőségei vannak azoknak, akik az idén befizették nyaralásukat, ám végül mégsem utaztak el.

Rendhagyó volt az idei turisztikai szezon, sokan nem jutottak el nyaralni, mások többször is módosították a terveiket. Egyes szakértők szerint jövőre már minden helyreáll, és újra a megszokott körülmények között lehet utazgatni, mások viszont nem ilyen derűlátóak, és úgy vélik, még évekig nem tér vissza az élet a normális kerékvágásba.

Sokakban felmerül, hogy nem hajlandó a huzavonára, és ha kell bírósági úton követeli vissza a pénzét. 

üdülés
nyaralás
visszafizetés
turizmus

Most

14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.