Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Milyen típusú használt autókat vásároltak a szerbiaiak 2022-ben?

2023.02.01
11:07
Forrás
B92
Ami biztos, hogy az eladások jelentősen visszaestek tavaly.

A vásárlók továbbra is a dízeles autókat részesítették előnyben, a járművek többsége 10 év feletti.

Korábban a koronavírus-járvány, jelenleg pedig az orosz-ukrán konfliktus is komoly hatással van a használtautó-piacra. Kisebb a kínálat, az árak folyamatosan emelkednek.

Az egyik használt autókkal foglalkozó szerbiai oldal piacelemzést készített a témában. A felmérés szerint a használt autók eladása 15 százalékot esett vissza 2021-hez képest, az eladott használt autók 65 százaléka pedig dízelmeghajtású. A legkelendőbb használt autók listáján a Volkswagen áll az első helyen, ezt követi az Opel, a Peugeot, az Audi és a Renault.

használt autó
vásárlás

Most

07:03, Frissítve: 07:32

Vádat emeltek Donald Trump ellen

Vádat emeltek Donald Trump ellen hallgatási pénz fizetésének ügyében helyi idő szerint csütörtökön New Yorban - erősítette meg a volt elnök ügyvédje.
06:57

Földrengés volt Ausztriában

Földrengés volt Ausztriában, a 4,1-es erősségű földmozgást Sopron térségében a lakosság is érzékelte - közölte a magyar Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
21:03, Frissítve: 21:09

Luxus hajóút Európán keresztül

Luxushajókázás a Dunán - két hét, tíz ország, városnéző séták, borkóstolók, túrázás. Vajon mennyibe kerül mindez, és kik élnek a lehetőséggel?
20:32, Frissítve: 20:38

Tojásból műalkotás

Kádár Tünde a csipkézett tojások nagymestere. Évek óta elkötelezetten és fáradhatatlanul gyártja a tojásokat a húsvéti időszakot megelőzően. A csipkézett tojások rendkívül mutatósak, de nagy munkát igényelnek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.