Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Nyelvi tanfolyamok a Cnesában

2019-09-12
11:25
2020-01-31
18:13
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény oktatási részlege megkezdte a tanfolyamok és a képzések előkészítését a 2019/20-as tanévre.

Az elmúlt években két fő irányt követtek az intézményben, a nyelvi és az informatikai képzésekre volt eddig a legnagyobb érdeklődés. Az elmúlt években az államilag elismert könyvelői képzésen a résztevők már befejezték az első szakaszokat. Az intézmény otthont ad a Felnőttképzők Regionális Hálózata által szervezett haladó szintű kötéstanfolyamnak is, ami az előző évben is sikeresnek bizonyult.

Nadrljanski Tornai Erika, igazgató, Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény: „A nyelvi képzéseinkre már elindult a jelentkezés. Szeptember végéig lehet jelentkezni az angol, a német, a szerb és a magyar nyelvi képzéseinkre. A magyar és a szerb nyelvi képzésünket általában a középiskolás korosztálynak és a felnőtteknek kínáljuk, de az angol és a német esetében az óvodás korosztálytól egészen a felnőttekig indítunk csoportokat több tudásszinten. Folyamatban van még további nyelvi képzések előkészítése is.”

Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény
Magyarkanizsa
tanfolyam
nyelvi képzés

Most

22:57

Akvarell városképek

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban nyílt meg Kovács Flórián akvarellfestő első festménykiállítása. Flórián elsősorban fényképész és a fotói kiindulópontot jelentenek a festészetében is.
22:07, Frissítve: 22:53

Falusi turizmus Kisoroszon

Egyre népszerűbb a falusi turizmus. A csendes kis vidéki élet teljesen kikapcsolja az embert, emellett jobban megismerheti a helyiek szokásait és hagyományait.

Népszerű