Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Orosz bolt nyílt Szabadkán

2021.02.27
12:21
2021.02.27
16:22
Forrás
Pannon RTV
Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.
Pannon RTV/Huszár Dániel

Nagy érdeklődéssel fogadták a vásárlók az orosz tulajdonban lévő Svetofor nevű üzletet, amely alig pár méterre van az ócskapiactól. A termékek java orosz, de akad szerbiai is.

A szabadkai Szakál Rozália is kíváncsi volt az újonnan megnyílt boltra: Ahogy látjuk az árakat, félárban van minden, mint a többi áruházban. Most csak olvasgatjuk a címkéket. Egy kisebb bevásárlást tervezünk.

Pannon RTV/Huszár Dániel

Az ünnepélyes átadón Srđan Samardžić, Szabadka Város Tanácsának gazdasági ügyekkel megbízott tagja elmondta, hogy öröm a város számára egy ilyen üzletláncot fogadni.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan önkormányzatunk van, mely egy regionális központ valójában, mely a tevékenységével olyan gazdasági légkört és lehetőséget teremt, hogy a globális nagyvállalatok érezhetik az üzletkötés lehetőségét.

Pannon RTV/Huszár Dániel

A Svetofor nevű orosz üzletlánc Szabadka mellett más településeken is jelen van - emelte ki a vállalat szabadkai igazgatója Iljdar Ahjarov.

A tervek szerint további üzleteket szeretnénk nyitni Szabadkán. Még kettőt. Például ez a bolt 1200 négyzetméteres és 10 személynek biztosít munkahelyet.”

Az üzletlánc szabadkai igazgatója hozzátette, hogy a jövőben bővülni fog a bolt kínálata és még több munkahelyet tudnak majd biztosítani.

Szabadka
Svetofor
bolt
üzlet
áruház
Iljdar Ahjarov
Srđan Samardžić

Most

17:57, Frissítve: 18:04

Elhunyt 14 beteg, 5 255 új eset

5 255 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában Szerbiában. 13 ezer tesztet végeztek el. A kór következményében 14-en életüket vesztették.
17:46, Frissítve: 17:54

Harcok Ukrajna déli és keleti részén

Az orosz erők teljes ellenőrzésük alá vonták a Donyeck régióban fekvő Piszki falut – idézte az Interfax hírügynökség az orosz védelmi minisztériumot.

Népszerű