Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Orosz bolt nyílt Szabadkán

2021.02.27
12:21
2021.02.27
16:22
Forrás
Pannon RTV
Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.
Pannon RTV/Huszár Dániel

Nagy érdeklődéssel fogadták a vásárlók az orosz tulajdonban lévő Svetofor nevű üzletet, amely alig pár méterre van az ócskapiactól. A termékek java orosz, de akad szerbiai is.

A szabadkai Szakál Rozália is kíváncsi volt az újonnan megnyílt boltra: Ahogy látjuk az árakat, félárban van minden, mint a többi áruházban. Most csak olvasgatjuk a címkéket. Egy kisebb bevásárlást tervezünk.

Pannon RTV/Huszár Dániel

Az ünnepélyes átadón Srđan Samardžić, Szabadka Város Tanácsának gazdasági ügyekkel megbízott tagja elmondta, hogy öröm a város számára egy ilyen üzletláncot fogadni.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan önkormányzatunk van, mely egy regionális központ valójában, mely a tevékenységével olyan gazdasági légkört és lehetőséget teremt, hogy a globális nagyvállalatok érezhetik az üzletkötés lehetőségét.

Pannon RTV/Huszár Dániel

A Svetofor nevű orosz üzletlánc Szabadka mellett más településeken is jelen van - emelte ki a vállalat szabadkai igazgatója Iljdar Ahjarov.

A tervek szerint további üzleteket szeretnénk nyitni Szabadkán. Még kettőt. Például ez a bolt 1200 négyzetméteres és 10 személynek biztosít munkahelyet.”

Az üzletlánc szabadkai igazgatója hozzátette, hogy a jövőben bővülni fog a bolt kínálata és még több munkahelyet tudnak majd biztosítani.

Szabadka
Svetofor
bolt
üzlet
áruház
Iljdar Ahjarov
Srđan Samardžić

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!