Ugrás a tartalomra

Ösztöndíjpályázat a jogászhallgatóknak

2022.06.21
14:06
2022.06.21
14:12
Forrás
Pannon RTV
Június 30-ig jelentkezhetnek a leendő jogászhallgatók a Magyar Nemzeti Tanács pályázati felhívására a Vajdasági Jogászösztöndíj Programra. Az ösztöndíjak havi összege nettó 100 ezer forint dinár ellenértéke.

A támogatásra azok a személyek pályázhatnak, akik nem rendelkeznek felsőfokú végzettséggel, és első ízben felvételiznek Szerbiában akkreditált jogászképzés első évfolyamára, magyar nyelven végezték az általános és/vagy a középiskolát, valamint vállalják, hogy a diploma megszerzését követő öt évben legalább három évig Szerbia területén dolgoznak.

Az ösztöndíjak havi összege nettó 100 ezer forint dinár ellenértéke.

A pályázatok beadási határideje június 30., 14 óra. Bővebb információ a Magyar Nemzeti Tanács oldalán, a www.mnt.org.rs címen található.

Magyar Nemzeti Tanács
Vajdasági Jogászösztöndíj Program

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.