Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Potápi Árpád János: A magyarság megmaradt és megerősödött

2020.01.31
20:20
2020.05.30
11:00
Forrás
Pannon RTV
2020 a nemzeti összetartozás éve a magyar Országgyűlés döntése alapján, míg a Nemzetpolitikai Államtitkárságnál az erős magyar közösségek éve az idei.

A programsorozatok párhuzamosan zajlanak majd, és kiegészítik egymást – mondta Potápi Árpád János a Közügyeknek. A magyar nemzetpolitikai államtitkár hozzátette, az elmúlt száz év bebizonyította, hogy a magyarság megmaradt és megerősödött minden nehézség ellenére, és számos sikert tud felmutatni. 

Potápi Árpád János
erős magyar közösségek
nemzeti összetartozás
Nemzeti Összetartozás Éve

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Fitt percek a Pannon Televízióban

Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.
10:29, Frissítve: 12:00

Ma van a szerb rendőrség napja

A központi ünnepséget a Szerbia Palota előtt rendezik meg ma délelőtt, ahol többek között 1337 új rendőrtisztet avatnak - mondta Aleksandar Vulin belügyminiszter a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.
08:52

Megfékezték a tüzet a čačaki Sloboda lőszergyárban

Erős robbanás rázta meg Čačakot szombaton 20 óra körül. Az erős detonációt több kisebb is követte. A robbanás a Sloboda lőszergyár területén történt. A keletkezett tüzet az illetékeseknek sikerült eloltaniuk. Éjjel nem volt újabb detonáció.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.