Ugrás a tartalomra
Tanjug

Szerbiában is megemlékeztek a holokausztról

2020-01-27
14:16
2020-01-27
15:35
Forrás
Tanjug
A vallás a kulturális örökség része, és a zsidó embereket senki sem foszthatja meg a vallásuktól - mondta Zoran Đorđević.

A szerb munkaügyi miniszter megkoszorúzta a holokauszt áldozatainak emlékművét Belgrád régi vásárterén. Zoran Đorđević a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából hangsúlyozta, nem veszélyeztethetjük mások identitását, mert ezzel a saját identitásunk is sérül.

„Emlékezzünk arra, hogy a vallás és annak a kulturális öröksége mindannyiunk identitásának szerves része. Ezért szeretnék üzenetet küldeni erről a helyről, hogy nem helyes megfosztani másokat, más személyt vagy más nemzetet az identitásától, mert lehet olyasmi épül be a mi identitásunkba, ami nem méltó sem az ember sem a nemzet számára. Sokkal jobban mint valaha, békére, stabilitásra és egységre van szükségünk ahhoz, hogy együtt tudjunk működni és integrálódjunk a közös európai jövő, a közjó és a haladás érdekében.”

holokauszt
Zoran Djordjevic
megemlékezés
Belgrád

Most

Népszerű

Ezek a koronavírus tünetei

A Covid-19 koronavírus-fertőzés tünetei kezdetben emlékeztetnek a megfázásra. Ezek a hőemelkedés, torokfájás, tüsszögés, köhögés és nehéz légzés, gyengeség.