Ugrás a tartalomra
Pixabay/flockine

Több iskolában van tantermi oktatás

2021.09.27
09:42
2021.09.27
10:54
Forrás
Tanjug
Mától kevesebb szerbiai iskola működik kombinált tanítási módban, illetve távoktatásban, mint az előző hetekben.

A múlt héten 27 községben korlátozták a tantermi oktatást, mától pedig csak 18 önkormányzat középiskolájában fogják. Belgrádban például a múlt héten kilenc önkormányzatban volt kombinált tanítás, mától ez négyre csökken. Kragujevácon, Ivanjicán, Lajkovácon és Valjevóban azonban továbbra is marad a kombinált tanítási rend a 7. és 8. osztályokban.

tantermi oktatás
oktatás
távoktatás
kombinált oktatás
iskola

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.