Ugrás a tartalomra
Pixabay

Több mint 1300 új fertőzött egy nap alatt Szerbiában

2020-10-28
15:31
Forrás
Szerbiai RTV
Újabb rekordot döntött a napi új fertőzöttek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 9.690 teszt közül 1.328 személynél mutatták ki a kórt, ami az eddigi legmagasabb szám.

Tegnap óta pedig 5 személy hunyt el, így a járvány megjelenése óta összesen 803-an haltak bele a kór szövődményeibe. A legfrissebb adatok szerint továbbra is a fővárosban regisztrálják a legtöbb új koronavírusos esetet. A kórházakban újabb 210 pácienst kezelnek és jelenleg 39 személy szorul lélegeztetőgépre.

koronavírus-járvány
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés
koronavírus-fertőzött
koronavírus-fertőzöttek
Szerbia

Most

14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.