Ugrás a tartalomra

A Daniel ciklon új hulláma érte el Görögországot

2023.09.07
15:52
2023.09.07
15:57
Forrás
Pannon RTV
Ma érte el Görögországot a Daniel cut-off ciklon második hulláma, ez azonban már jóval enyhébb, mint az országot szeptember negyedikén sújtó első hullám.

Mint ismeretes, az elmúlt három napon rekord mennyiségű csapadék esett, a viharoknak eddig csak Görögországban három halálos áldozata van.

Mivel mától a ciklon második, kevésbé intenzív hulláma kavarog a térségben, így a szakemberek szerint Szerbiát nem veszélyezteti extrém időjárás. Nedeljko Todorović meteorológus úgy fogalmazott, a ciklon Észak-Macedónián és Albánián keresztül érkezik meg Montenegróba. Bar és Ulcinj környékén még előfordulhat eső és szél, az északabbra található területeken azonban már nem.

Daniel
vihar
Görögország

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.