Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV/Hoffmann Artúr, Dragan Miljanić

Feljelentették Vlagyimir Putyint sisak nélküli motorozásért

2019-08-12
20:43
Forrás
MTI
Az orosz elnök Szevasztopolban motorozott együtt az Éjjeli Farkasok motoros csoport tagjaival - közölték az orosz hírügynökségek.

A feljelentés szerint Putyin egy Ural típusú motorkerékpárt vezetett a Krímben megrendezett Babilon Árnyéka elnevezésű motoros fesztiválon. Az orosz közeledésbiztonsági előírások értelmében a bukósisak nélküli motorozásért ezer rubel bírság szabható ki, azaz körülbelül 1600 dinár.

Nem először történt meg, hogy az orosz elnököt közlekedési szabálysértéssel gyanúsítják. Július végén Georgij Minyajev a közösségi médiában bírálta, hogy Putyin a biztonsági öv becsatolása nélkül hajtott át a Kercsi-szoroson keresztül megépített hídon az átadás napján. A Dozsgy független orosz online televízió szerint az Arhangelszk megyei lakost a helyi bíróság az államhatalom megsértése címén 15 ezer rubellel büntetette meg. Az elnök biztonságáért felelős Szövetségi Őrszolgálat egyébként azt állította, hogy a Krími hídon az elnök áthajtásakor még nem voltak érvényesek a közlekedési szabályok.

motor
sisak
Vlagyimir Putyin
orosz elnök

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.