Ugrás a tartalomra

Feljelentették Vlagyimir Putyint sisak nélküli motorozásért

2019.08.12
20:43
2024.03.19
08:35
Forrás
MTI
Az orosz elnök Szevasztopolban motorozott együtt az Éjjeli Farkasok motoros csoport tagjaival - közölték az orosz hírügynökségek.

A feljelentés szerint Putyin egy Ural típusú motorkerékpárt vezetett a Krímben megrendezett Babilon Árnyéka elnevezésű motoros fesztiválon. Az orosz közeledésbiztonsági előírások értelmében a bukósisak nélküli motorozásért ezer rubel bírság szabható ki, azaz körülbelül 1600 dinár.

Nem először történt meg, hogy az orosz elnököt közlekedési szabálysértéssel gyanúsítják. Július végén Georgij Minyajev a közösségi médiában bírálta, hogy Putyin a biztonsági öv becsatolása nélkül hajtott át a Kercsi-szoroson keresztül megépített hídon az átadás napján. A Dozsgy független orosz online televízió szerint az Arhangelszk megyei lakost a helyi bíróság az államhatalom megsértése címén 15 ezer rubellel büntetette meg. Az elnök biztonságáért felelős Szövetségi Őrszolgálat egyébként azt állította, hogy a Krími hídon az elnök áthajtásakor még nem voltak érvényesek a közlekedési szabályok.

motor
sisak
Vlagyimir Putyin
orosz elnök

Most

16:04

421 hete az élen

Novak Đoković a 421. hetet kezdte meg az ATP-lista élén. A világ legjobb teniszezőjének jelenleg 10.035 pontja van, ezzel pedig tovább növelte előnyét az olasz Jannik Sinnerrel szemben.
14:16, Frissítve: 16:40

120 éves lenne a Zorka Vegyiművek

120 éve alakult meg Szabadkán a Clotild, illetve a Zorka Vegyiművek. Az egykori Jugoszlávia legnagyobb műtrágyagyára fénykorában több mint 2100 munkást alkalmazott.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.