Ugrás a tartalomra

Izrael ugyanúgy folytatja

2024.02.28
17:09
Forrás
Pannon RTV
Amerika azt üzente Izraelnek, hogy vigyázzon, mert elveszítheti a nemzetközi támogatást, ha nem enyhít álláspontján a gázai háborúval kapcsolatban.

Az izraeli hadsereg folytatta hadműveleteit az egész Gázai övezetben. Libanon és Izrael határterületén, a Golán-fennsík környékén folytatódott a libanoni Hezbollah katonai szervezet és az Izraeli Védelmi Erők váltakozó lövöldözése. Izrael és az Amerikai Egyesült Államok viszonya egyre feszültebb. Joseph Biden amerikai elnök azt üzente Benjamin Netanjahu kormányának, hogy el fogják veszíteni a nemzetközi támogatást, ha nem enyhítenek álláspontjukon a gázai háborúval kapcsolatban.

Dohában folynak a tárgyalások az Izraeli Védelmi Erők és a Hamász terrorszervezet közötti tűzszünetről és a túszegyezményről. A katari külügyminisztérium szerint a tárgyalások egyelőre eredménytelenek. A gázai egészségügyi minisztérium szerint az izraeli hadsereg a háború október 7-i kezdete óta 29 954 palesztint ölt meg, a sebesültek száma pedig meghaladta a hetvenezret. Az Izraeli Védelmi Erők arról számoltak be, hogy a szárazföldi offenzíva kezdete óta az elesett izraeli katonák száma 242-re emelkedett.

Izrael
Gáza
haború
Amerika

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.