Ugrás a tartalomra

Zelenszkij még több szankciót vetne ki Oroszországra

2022.09.22
14:28
2022.09.22
14:42
Forrás
Pannon RTV
Az ENSZ közgyűlésén Volodimir Zelenszkij is beszédet mondott, videókapcsolat formájában. Az ukrán elnök volt az egyetlen politikus, akinek a világszervezet ezt engedélyezte, ami Oroszország heves ellenkezését váltotta ki.

Ukrajna nem akart háborút, és a konfliktus kezdete óta 88 tárgyalási fordulón vett részt, de nem maradt más választása, mint hogy megvédje magát - mondta Zelenszkij. Majd arra szólította fel az ENSZ tagállamait, hogy fosszák meg Oroszországot vétójogától, illetve szavazati jogától a nemzetközi szervezetekben.

Volodimir Zelenszkij
ENSZ
ENSZ Biztonsági Tanács
orosz-ukrán háború

Most

18:13, Frissítve: 18:20

Ronaldo 1200. mérkőzése

Cristiano Ronaldo a futballtörténelem első férfi mezőnyjátékosaként 1200. mérkőzését játszotta péntek este, amikor pályára lépett szaúdi csapata, az al-Naszr bajnokiján az al-Rijád ellen - írta szombaton az IFFHS.
17:48, Frissítve: 17:59

Ónos eső, csúszós utak

Ónos esőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Jelentésük szerint Szerbia északi és nyugati részén fordulhat elő vasárnap vegyes formájú csapadék.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.