Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közérdekű információ - Vízhálózat tavaszi karbantartása Magyarkanizsa község területén

2020.04.27
16:58
Forrás
Pannon RTV
A horgosi Tiszamenti Vízművek Kft. értesíti a tisztelt fogyasztókat, hogy Magyarkanizsa község területén április 27-től június 12-ig végzi a vízhálózat tavaszi karbantartását.

A munkálatok idején csökkenhet a víznyomás a vezetékekben, illetve a víz zavarossá válhat.
A fogyasztók jelenthetik a vízellátással kapcsolatos észrevételeiket az ingyenesen hívható a 0800-024-004 zöld számon, munkanapokon 7.00 és 15.00 óra között, illetve non-stop a diszpécser szolgálatnál a 024/792-050 vezetékes telefonszámon.

Magyarkanizsa község
vízhálózat

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.
21:11

Áthelyezik a belgrádi állatkertet

Majdnem kilencven évvel megalapítása után Belgrád közvetlen központjából egy szigetre helyezik át a belgrádi állatkertet annak érdekében, hogy a nándorfehérvári várnak is helyet adó Kalemegdan felkerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.