Ugrás a tartalomra
Bethlen Gábor Zrt. logo
Pannon RT/Tímár Zsolt

Meghirdette pályázatait a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

2018-11-25
20:28
2018-11-28
19:26
Forrás
Pannon RTV
Az oktatási és kulturális jellegű programok támogatására december 21-ig pályázhatnak az érdeklődők.

A felhívás a magyarság összetartozása jegyében értékteremtő, konkrét szellemi vagy tárgyi eredményt felmutatni tudó programok megvalósítására szeretne ösztönözni. Hitéleti, oktatási, közművelődési, művészeti és tudományos jellegű programok megvalósítására lehet pályázni, de támogatást igényelhetnek a helyi jellegű médiaházak és a civil szervezetek is. 

A pályázat benyújtása elektronikus formában történik a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszer (NIR) segítségével. A feltételekről a BGA Zrt. honlapjáról (http://bgazrt.hu/) vagy a Szekeres László Alapítvány irodájában lehet érdeklődni, munkanapokon 9.00 és 15.00 óra között (tel.: 024 554450).

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
pályázat

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.