Ugrás a tartalomra
Bethlen Gábor Zrt. logo
Pannon RT/Tímár Zsolt

Meghirdette pályázatait a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

2018-11-25
20:28
2018-11-28
19:26
Forrás
Pannon RTV
Az oktatási és kulturális jellegű programok támogatására december 21-ig pályázhatnak az érdeklődők.

A felhívás a magyarság összetartozása jegyében értékteremtő, konkrét szellemi vagy tárgyi eredményt felmutatni tudó programok megvalósítására szeretne ösztönözni. Hitéleti, oktatási, közművelődési, művészeti és tudományos jellegű programok megvalósítására lehet pályázni, de támogatást igényelhetnek a helyi jellegű médiaházak és a civil szervezetek is. 

A pályázat benyújtása elektronikus formában történik a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszer (NIR) segítségével. A feltételekről a BGA Zrt. honlapjáról (http://bgazrt.hu/) vagy a Szekeres László Alapítvány irodájában lehet érdeklődni, munkanapokon 9.00 és 15.00 óra között (tel.: 024 554450).

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
pályázat

Most

17:49

Forma-1 - Hamilton győzött Monacóban

A címvédő és ötszörös világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, és ezzel 17 pontra növelte az előnyét az összetett pontversenyben.
17:12, Frissítve: 17:43

Potápi: Meg kell védeni a nemzetet

Az országot 1100 éven át védelmező hősökhöz hasonlóan nekünk sincs más feladatunk, mint megvédeni határainkat, Magyarország területi épségét és a nemzetet.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.