Ugrás a tartalomra
Bethlen Gábor Zrt. logo
Pannon RT/Tímár Zsolt

Meghirdette pályázatait a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

2018-11-25
20:28
2018-11-28
19:26
Forrás
Pannon RTV
Az oktatási és kulturális jellegű programok támogatására december 21-ig pályázhatnak az érdeklődők.

A felhívás a magyarság összetartozása jegyében értékteremtő, konkrét szellemi vagy tárgyi eredményt felmutatni tudó programok megvalósítására szeretne ösztönözni. Hitéleti, oktatási, közművelődési, művészeti és tudományos jellegű programok megvalósítására lehet pályázni, de támogatást igényelhetnek a helyi jellegű médiaházak és a civil szervezetek is. 

A pályázat benyújtása elektronikus formában történik a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszer (NIR) segítségével. A feltételekről a BGA Zrt. honlapjáról (http://bgazrt.hu/) vagy a Szekeres László Alapítvány irodájában lehet érdeklődni, munkanapokon 9.00 és 15.00 óra között (tel.: 024 554450).

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
pályázat

Most

07:40

Megállt a havazás

Több mint 30 órányi havazás után az éjszaka folyamán Szerbia nagyobb részén megállt a hóesés.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.