Ugrás a tartalomra

Őszi nagytakarítás Bajmokon 2019.10.21.

2019-10-18
20:14
2019-10-19
07:15
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy szeptember 23-a és december 5-e között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagy méretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik.

Október 21-én, hétfőn és 22-én, kedden Bajmokon folytatódik az akció, ahol a Rata otthonnál, valamint a Tomislav király utcában a boltnál, illetve a Koszovó téren, továbbá a Skala üzlet parkolójában, valamint a Stranišić utcában a malomnál, illetve a Poletnál, továbbá a Matija Gubec és a Dózsa György utca sarkán, illetve a piacnál helyezik el a nagy méretű hulladékgyűjtőket.

nagytakarítás
Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat
Szabadka
Bajmok
hulladékgyűjtő

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.