Ugrás a tartalomra

Őszi nagytakarítás Bajmokon 2019.10.21.

2019.10.18
20:14
2019.10.19
07:15
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy szeptember 23-a és december 5-e között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagy méretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzik.

Október 21-én, hétfőn és 22-én, kedden Bajmokon folytatódik az akció, ahol a Rata otthonnál, valamint a Tomislav király utcában a boltnál, illetve a Koszovó téren, továbbá a Skala üzlet parkolójában, valamint a Stranišić utcában a malomnál, illetve a Poletnál, továbbá a Matija Gubec és a Dózsa György utca sarkán, illetve a piacnál helyezik el a nagy méretű hulladékgyűjtőket.

nagytakarítás
Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat
Bajmok
hulladékgyűjtő

Most

13:32

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Elkezdődött a Magyar Nemzeti Tanács kétnapos egyetemi felkészítő tábora Újvidéken. A képzés február óta zajlott online, mától jelenléti formában folytatódik az újvidéki Európa Kollégiumban, ahová több mint 50 végzős középiskolás érkezett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.