Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Szerdától nem közlekedik a Szabadka-Szeged buszjárat

2020.07.13
15:58
2020.07.13
16:05
Forrás
Pannon RTV
A Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy július 15-étől, szerdától a továbbiakig ideiglenesen szünetel a Szabadka-Szeged nemzetközi járatuk.

Amikor a járványveszély miatt hozott intézkedések megváltoznak, valamint a Magyarországra való belépési szigorítások enyhülnek, akkor a Subotica-trans újra indítja a szegedi járatot. Erről a változásról is időben tájékoztatják majd az utazókat.

Subotica trans
Szabadka

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.