Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A gázórák állásának kiírása Szabadkán

2020.04.23
19:17
Forrás
Közlemény
A szabadkai Gázművek Kommunális Közvállalat arra kéri fogyasztóit, hogy jól látható helyre, ajtóra, kapura, ablakba, függesszék ki gázórájuk állását.

Április 28-án vagy 29-én a közvállalat munkatársai bejárják a háztartásokat és feljegyzik a kifüggesztett fogyasztást. Így a gázóra-leolvasók és a fogyasztók közötti közeli kapcsolatot tudják elkerülni, amire a jelenlegi fertőzés veszély miatt van szükség. 

Szabadka
gázművek

Most

09:54, Frissítve: 10:29

Busóbemutató a VM4K-ban

A busómaszkfaragás fortélyaival és a busójárás történetével ismerkedhettek meg csütörtök este mindazok, akik ellátogattak a szabadkai VM4K Klubhelyiségébe.
07:22, Frissítve: 08:00

Lehűlést hoz a borulás

Ma túlnyomóan felhős idő várható. Először Szerbia északi részén, tehát Vajdaságban lesz egyre borultabb az ég, a felhősödés azután az ország többi részére is kiterjed.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.