Ugrás a tartalomra

235 új koronavírus-fertőzött egy nap alatt Szerbiában

2020.08.11
15:07
2020.08.11
15:27
Forrás
Pannon RTV
24 óra alatt hat személy halt meg a járvány következtében.

235 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában Szerbiában. Ez több, mint tegnap volt, de a teszteltek száma is magasabb. 8.086 embert vizsgáltak meg, közülük volt 235 pozitív.

A vírus okozta szövődmények következtében 6 személy halt meg. Összesen már 652-en hunytak el. A halálozási arány: 2,29 százalék.

Kórházban 2817-en vannak. A lélegeztetőgépen lévők száma ugyanakkor július 5-e óta a legalacsonyabb, jelenleg 91 személy szorul mesterséges lélegeztetésre.

A vírus megjelenése óta Szerbiában összesen 762 ezer embert teszteltek, 28 és félezer esetben állapították meg a fertőzöttséget.

Stabil a járványhelyzet Szabadkán. Jelenleg 69 koronavírusos beteget kezelnek a Szabadkai Közkórházban.

Díjmentesen teszteltethetik magukat a sportolók és az edzők.

Kevesebb koronavírusos beteg van a Vajdasági Klinikai Központban.

Szeptembertől lehet rendezvényeket tartani Szerbiában, ha... - dr. Branislav Tiodorović beszélt a járványhelyzet várható javulásáról.

Az alsós diákoknak szeptember 1-én rendesen megkezdődik a tanítás. Bevezetnek néhány intézkedést, hogy meggátolják a járvány terjedését.

koronavírus
járvány
Szerbia
adatok
betegek
fertőzöttek
elhunytak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.