Ugrás a tartalomra

Öt meccsel folytatódott a Szuperliga

2020.12.13
11:49
Forrás
livescore.com
A szerbiai labdarúgó Szuperliga 18. fordulójában a szabadkai Spartacus 1:0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Vojvodina együttesétől, a belgrádi Partizan pedig hozta a kötelezőt, és 2:0-ra legyőzte a Voždovac csapatát.

A forduló tegnapi játéknapján az említetteken kívül a Novi Pazar, a Radnički Niš és a belgrádi Rad gyűjtötte be a három pontot. A táblázaton egyébként meggyőző előnnyel vezet a Crvena zvezda, a második a Partizan, a harmadik pedig a Vojvodina. A topolyai TSC jelenleg a 12. helyen, míg a szabadkai Spartacus a 6. helyen tanyázik. A szerb Szuperligában a jövő héten hét közben is rendeznek fordulót.

szuperliga
labdarúgó
Szerbia
Partizan
Vojvodina
Spartacus

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.