Ugrás a tartalomra

Fánkosztással kezdte meg kampányát Péterrévén a VMSZ

2022.02.23
12:04
2022.02.23
16:33
Forrás
Pannon RTV
A péterrévei piacon frissen sütött fánkot osztott a Vajdasági Magyar Szövetség óbecsei községi szervezete. A politikusok legközelebb szombaton a belvárosi piacon, majd vasárnap az újfalusi piacon fogják fánkkal kínálgatni a vevőket és az eladókat.

Táncoscipőket rakosgat a péterrévei piac pultján a moholi Kiss Beáta. Fánkkal kínálják a Vajdasági Magyar Szövetség óbecse községi tagjai. Kiss Beáta mindig elmegy szavazni.

„Mikor kiírják a szavazást, akkor elmegyünk a férjemmel, a gyerekeinkkel együtt, leszavazzuk a miénket, mert fontosnak tartom, hogy az nyerjen, akinek kell, hogy nyerjen.”

A VMSZ az előrehozott parlamenti választáson önállóan és teljes listával vesz részt. Ezen a listán a 10. helyen az óbecsei Szekrény Anetta szerepel.

„Célomnak érzem a gazdaságfejlesztést leginkább, hogy a civil szervezetek minél több pályázati pénzhez jussanak országon belül, és ne feledkezzünk meg a határon túli pályázatokról sem.”

Nem csak a kampányrendezvényeken, hanem a politikai életben is egyre több fiatal vesz részt Óbecse község területén.

Molnár Viktor, óbecsei községi elnök, VMSZ: „Hiszem azt, hogy az utóbbi időben végrehajtott óbecsei VMSZ-es fiatalítások és természetesen az eredmények azt mutatják, hogy lassan mindenhol el lesz ismerve az eredményünk, és természetesen szeretnénk ezeket az eredményeket újfent produkálni.”

Az óbecsei VMSZ szombaton a városi nagypiacon, vasárnap pedig az újfalusi kispiacon kínál majd frissen sütött fánkokat a vásárlóknak és az árusoknak.

VMSZ
választások
kampány
fánk
Péterréve
Szekrény Anetta
Molnár Viktor
Vajdasági Magyar Szövetség

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.