Ugrás a tartalomra

A Trónok harca fináléját töltötték le legtöbbször a kalózok

2013.06.13
10:34
A Trónok harca tévésorozat harmadik szezonjának befejező része lett minden idők kalózok által legtöbbször letöltött tévéműsora – jelentette a TorrentFreak blog adataira hivatkozva a BBC
A Trónok harca tévésorozat harmadik szezonjának befejező része lett minden idők kalózok által legtöbbször letöltött tévéműsora – jelentette a TorrentFreak blog adataira hivatkozva a BBC. A blog szerint a sorozat fináléját 24 óra leforgása alatt egymillióan osztották meg és töltötték le a BitTorrents honlapon. A közlemény szerint egyidejűleg több mint 170 ezren osztották meg az epizódnak ugyanazt a file-ját. A korábbi rekordot a Trónok harca harmadik évfolyamának első része tartotta, amelyet egyszerre 160 ezren osztottak meg egymással. A letöltések földrajzi megoszlása szerint az első helyen Ausztrália, a másodikon az Egyesült Államok áll, őket Kanada és Nagy-Britannia követi. A sorozat 2012-ben is vezette a kalóz-toplistát. A második szezon egyik részét a TorrentFreak szerint világszerte összesen 4,3 milliószor töltötték le illegálisan. Az HBO programigazgatója, Michael Lombardo egy áprilisi interjújában úgy fogalmazott, hogy azért ezt „valamiféle bóknak” tekintik. Hozzáfűzte, hogy az érdeklődés jót tesz a DVD-eladásoknak. Úgy értékelte, hogy az előfizetős csatornákon futó rendkívül népszerű sorozatok velejárója a kalózkodás. A Trónok harcához 2014-re negyedik széria is készül. Az új évadban George R.R. Martin regényfolyama harmadik részének, a Kardok viharának a második felét dolgozzák fel.

Most

20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.
19:54

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya és Zenta község területén kezdte az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogató aláírások gyűjtését a Vajdasági Magyar Szövetség. A párt Topolyán ma elsőként adta át listáját, így az egyes sorszámmal indulnak.
18:48, Frissítve: 19:19

Táncolt a tavasz a Népkörben

A tánc világnapja alkalmából a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ idén is megszervezte a Táncoló tavasz elnevezésű rendezvényt. A regionális gyermek és ifjúsági néptánc találkozón közel 200 fiatal lépett színpadra.
15:14, Frissítve: 18:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.