Ugrás a tartalomra
Pixabay

7,5 százalékos gazdasági bővülés az első félévben

2021.07.30
14:21
Forrás
Közlemény
Hét és fél százalékos gazdasági növekedéssel zárta az első félévet Szerbia. Erről tájékoztatott Instagram-oldalán a szerb államfő.

Aleksandar Vučić hozzátette: az első negyedben 1,7, míg a másodikban 13,4 százalékos bővülést könyvelhetett el az ország. A köztársasági elnök a népnek gratulált ehhez a teljesítményhez.

gazdaság
Szerbia
Aleksandar Vučić

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.
16:19, Frissítve: 17:43

Újrahasznosítják a szennyvíziszapot Szabadkán

Biomasszát állítanak elő a felhasználásával. Ez egyelőre egy kísérleti projekt. Az ehhez szükséges tesztültetvények a Regionális Hulladéktároló és Hulladékgazdálkodási Kft. területén találhatók. Az illetékesek bemutatták az eddig elért eredményeket.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.