Ugrás a tartalomra
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

2018-10-17
08:49
2018-10-17
08:54
Forrás
Magyar Szó
Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.

Értesítették a zentai rendőrkapitányságot, hogy a Tisza bánáti oldalán, nem messze a strandtól egy holttest lebeg a víz felszínén. A kiemelésében részt vettek a Tisza Mentőcsapat tagjai is. Az áldozat földi maradványait az újvidéki igazságügyi kórbonctani intézetbe szállították további vizsgálat céljából.

Tisza
Zenta
holttest

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.