Ugrás a tartalomra
bilincs, letartóztatás
Illusztráció (Pixabay)

Letartóztatták a szemtanút halálosan megfenyegető fiút

2019-11-04
16:46
2019-11-04
16:55
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai rendőrség letartóztatta azt a 14 éves fiút, aki halálosan megfenyegette a néhány nappal ezelőtti szabadkai verekedés szemtanúját, egy kiskorú helyi lányt.

Mint korábban megírtuk, október 31-én a város központjában brutálisan rátámadtak a 17 éves SZ. Á.-ra, akit botokkal ütöttek, vertek. Az egyik gyanúsítottat, a 2005-ös születésű A.P.-t veszélyeztetés bűncselekményével vádolják.

A rendőrségi közlemény szerint a gyanúsított komoly fenyegető üzenetek küldött a szemtanúként beidézett lánynak. A kiskorú fiút bűnvádi feljelentés kíséretében a Szabadkai Felső Ügyészség elé vezették, ahol a vizsgálóbíró 30 napos előzetes letartóztatást rendelt el ellene.

letartóztatás
fenyegetés
Szabadka

Most

19:18, Frissítve: 19:25

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.