Ugrás a tartalomra
bilincs, letartóztatás
Illusztráció (Pixabay)

Letartóztatták a szemtanút halálosan megfenyegető fiút

2019-11-04
16:46
2019-11-04
16:55
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai rendőrség letartóztatta azt a 14 éves fiút, aki halálosan megfenyegette a néhány nappal ezelőtti szabadkai verekedés szemtanúját, egy kiskorú helyi lányt.

Mint korábban megírtuk, október 31-én a város központjában brutálisan rátámadtak a 17 éves SZ. Á.-ra, akit botokkal ütöttek, vertek. Az egyik gyanúsítottat, a 2005-ös születésű A.P.-t veszélyeztetés bűncselekményével vádolják.

A rendőrségi közlemény szerint a gyanúsított komoly fenyegető üzenetek küldött a szemtanúként beidézett lánynak. A kiskorú fiút bűnvádi feljelentés kíséretében a Szabadkai Felső Ügyészség elé vezették, ahol a vizsgálóbíró 30 napos előzetes letartóztatást rendelt el ellene.

letartóztatás
fenyegetés
Szabadka

Most

18:58, Frissítve: 19:31

Kalmár Ferenc: Legyenek büszkék magyarságukra!

Szeressék, erősítsék és gyarapítsák családjaikat és hazánkat, Magyarországot és a Kárpát-medencét - üzeni a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából Kalmár Ferenc.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.