Ugrás a tartalomra
illusztráció

Lőfegyverrel végeztek a Đokić családdal

2021.10.04
18:13
2021.10.04
20:13
Forrás
Telegraf, Blic
Befejezték a Đokić család holttesteinek boncolását, az eredmények azt mutatják, hogy lőfegyverrel végeztek velük - írja a Telegraf.

Az első nem hivatalos információk szerint Đokićékat az autóban ölték meg, de azt sem zárják ki, hogy a fegyveren volt hangtompító, mert nincs szemtanú és bizonyíték arra, hogy hallatszódtak volna lövések.

A rendőrség mindent bevet, hogy megtalálják a tettest.

A Đokić család tagjainak holttesteit a Moravac falu mellett találták meg, a kiégett gépjárműtől mintegy 10 kilométerre.

Đokić
család
gyilkosság
boncolás
lőfegyver

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.