Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

16. Diákszínjátszó Fesztivál

2021.12.10
16:42
2021.12.10
20:15
Forrás
Pannon RTV
Szerb és magyar nyelvű előadások kerültek színpadra a horgosi Művelődési ház színháztermében, a 16. Diákszínjátszó Fesztiválon.

Nyolc előadást mutattak be az öt településről érkező általános iskolás tanulók. Voltak, akik kisebb-nagyobb társulatként léptek színpadra, de a közönség egyszemélyes előadást is láthatott. Az előadások után kiosztották a díjakat is.

Pannon RTV

Nikišić Goran, szervező, Kárász Karolina Általános Iskola, Horgos: „A gyerekek nagyon örülnek. Főleg azok, akik fellépnek. Ők nagyon lelkesek minden iskolán kívüli tevékenységben, mert lehet azt mondani, hogy ez túljut az iskola falain.  Nagyon szívesen fogadják a gyerekek is, mert itt tanulják, hogy van színészet is és van beszéd-  és színház kultúra. Ezt mind kicsi koruktól kell, hogy megtanulják a gyerekek.”

Diákszínjátszó Fesztivál
Horgos

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 14:16

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.