Ugrás a tartalomra

Csökkent a forgalom a szerb-magyar határon

2021.07.15
10:47
2022.05.12
09:43
Forrás
Pannon RTV
Nincs szabály arra, hogy a nap melyik szakaszában alakulnak ki hosszabb kocsisorok.

Komoly torlódás alakult ki napközben a Horgos-Röszke autópálya határátkelőnél. A Magyarország felől Szerbiába tartó gépkocsik utasainak 4-5 órát kellett várakozniuk. Délutánra azonban nagyot változott a helyzet, 6 óra környékén mindössze fél órás volt itt a várakozási idő. Stábunknak egy ott dolgozó határőr kamerán kívül azt mondta, hogy nincs szabály arra, hogy a nap melyik szakaszában alakulnak ki hosszabb kocsisorok. Annyi azonban biztos, hogy sokan most kezdik szabadságukat, illetve nyaralásukat, így a hétvége közeledtével még erősebb forgalomra lehet számítani.

Magyarország és Szerbia között egyébként minden határátkelő üzemel, így aki szeretné elkerülni a több órás várakozást, az tehet egy kisebb kerülőt, amivel gyorsabb átkelést érhet el. Mielőtt útnak indulnak, mindenképpen tájékozódjanak az aktuális határhelyzetről.

határ

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.