Ugrás a tartalomra

A Csókos Asszony Lovagjai

2021.03.23
22:51
2021.03.23
23:28
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház színészei úgy döntöttek, hogy nem tűrik tovább a jelen állapotokat, ezért létrehozták saját szakszervezetüket, A Csókos Asszony Lovagjait.

A Kosztolányi Dezső Színház színészei fellázadnak, elegük van abból a terrorból, a kegyetlenségből, amit a színház vezetősége, illetve a hatalom tanúsít irányukba, és nem akarnak haladni tovább a modern kortárs útvonalon, hanem vissza akarják hozni a hagyományos vajdasági magyar színjátszást, a gyökerekhez próbálnak visszatérni - erről a rögös útról szól az új előadás, A Csókos Asszony Lovagjai a maga szellemes, látványos, táncos, zenés módján - nyilatkozta a Pannon RTV-nek Urbán András igazgató, a darab rendezője.

Közönség előtt szeretnék bemutatni az előadást, remélik hogy ezt nem gátolják majd meg a járványügyi intézkedések. A premier március 30-án, azaz jövő kedden lesz 18:30-kor.

A Csókos Asszony Lovagjai
KDSZ
Kosztolányi Dezső Színház
színész
rendező
Fülöp Tímea
szakszervezet
Szabadka

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.