Ugrás a tartalomra

Élő közvetítés

2022.06.11
14:32
2022.06.11
15:33
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Televízió 12 óra 30 perctől élőben közvetíti a LVIII. Gyöngyösbokréta fellépőinek felvonulását és a rendezvény nyitóünnepségét Palicsról.

A díszfelvonuláson 700 néptáncos sorakozik majd fel. Ezt követően pedig a nyári színpadon 31 tánccsoport mutatkozik be.

Emellett kísérőrendezvények is lesznek, például kézműves kirakodóvásár, daltanulás, fazekas foglalkozás, nemezelés, élőszavas mesemondás. Szombaton és vasárnap is reggel 10 órától este 8 óráig tartanak a kísérőrendezvények.

Vasárnap, a Durindón pedig 123 műsorszámot láthatnak az érdeklődők, már reggel 10 órától, akik kilátogatnak a Palicsi Vigadóhoz.

A vasárnapi Durindó műsorát 10 órától szintén élőben közvetíti a Pannon Televízió.

Az esemény részeként először szervezik meg a Vajdasági Magyar Borászok Fesztiválját és a Csoóri Sándor Népművészeti Fesztivált is.

élő közvetítés
Gyöngyösbokréta

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:54

Kiránduljunk a Fruška gorára!

A hétvégén a hagyományos Fruška gora-i maraton zajlott, pár nappal később pedig már a majálisra készülnek a Fruška Gora Nemzeti Parkban és más kirándulóhelyeken is Újvidék környékén.
19:49, Frissítve: 20:12

A muzslyai nyugdíjasok majálisozása

Muzslyán két nyugdíjas egyesület működik. Együtt több mint háromszáz tagjuk van és közös otthonuk az egyik legmozgalmasabb hely Muzslyán. Így lesz ez május elsején is. Az előkészületek már ma délután elkezdődtek.
18:04, Frissítve: 19:36

Május elsején lép pályára a Spartacus

A pancsovai Železničart fogadja a szabadkai Spartacus labdarúgó klub a szerbiai labdarúgó szuperliga 33. fordulójában. A mérkőzés este fél hétkor kezdődik a Városi Stadionon.
17:40, Frissítve: 17:53

Aki bús szívvel énekelt

Ötven éve, harminc éves korában hunyt el az egyik legnagyobb és legtehetségesebb magyar énekes: Szécsi Pál.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.