Ugrás a tartalomra

Flávio Apro gitárművész adott koncertet Adán

2018.04.16
08:42
2018.04.16
17:09
Forrás
Pannon RTV
Az adai színházteremben adott koncertet Flávio Apro, a közismert brazil gitárművész. Az est folyamán egyaránt felcsendültek brazil és más, nemzetközi zeneszerzők művei is.

A brazil művész fellépésébe bevonta a helyi Bartók Béla Zeneiskola növendékeit is, akikkel együtt egy brazil népdalt mutatott be a közönségnek. Apro adai gyökerekkel rendelkezik, ezért, ahogyan fogalmazott, ez egy igazán különlegesen koncert volt a számára. A brazíliai fellépő már második alkalommal járt Adán.

Flávio Apro, gitárművész, Brazília: „Már tavaly is jártam itt. A nagyszüleim a háborús időkben költöztek Brazíliába. Ennek már 95 éve. Tehát ez az első, valójában a második alkalom, hogy a családtagokkal hazajöttünk, a családi házhoz, az országba. Világszerte koncertezem. Éppen most jöttem vissza az Amerikai Egyesült Államokból, ahol megannyi fellépésem volt. De ez az egy koncert talán a legkülönlegesebb, főleg a családi kötődés miatt.”

Ada
Flávio Apro
koncert

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.