Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Flávio Apro gitárművész adott koncertet Adán

2018-04-16
08:42
2018-04-16
17:09
Forrás
Pannon RTV
Az adai színházteremben adott koncertet Flávio Apro, a közismert brazil gitárművész. Az est folyamán egyaránt felcsendültek brazil és más, nemzetközi zeneszerzők művei is.

A brazil művész fellépésébe bevonta a helyi Bartók Béla Zeneiskola növendékeit is, akikkel együtt egy brazil népdalt mutatott be a közönségnek. Apro adai gyökerekkel rendelkezik, ezért, ahogyan fogalmazott, ez egy igazán különlegesen koncert volt a számára. A brazíliai fellépő már második alkalommal járt Adán.

Flávio Apro, gitárművész, Brazília: „Már tavaly is jártam itt. A nagyszüleim a háborús időkben költöztek Brazíliába. Ennek már 95 éve. Tehát ez az első, valójában a második alkalom, hogy a családtagokkal hazajöttünk, a családi házhoz, az országba. Világszerte koncertezem. Éppen most jöttem vissza az Amerikai Egyesült Államokból, ahol megannyi fellépésem volt. De ez az egy koncert talán a legkülönlegesebb, főleg a családi kötődés miatt.”

Ada
Flávio Apro
koncert

Most

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.