Ugrás a tartalomra

Gubik Korina vette át a Nagyapáti Kukac Péter-díjat

2020.09.18
13:16
2020.09.18
16:56
Forrás
Pannon RTV
A pedagógusként is dolgozó művész örül, hogy kísérletező alkotóként tekintenek rá.

17 éve szakmai zsűri ítéli oda a képzőművészeknek járó elismerést Topolya Község önkormányzata megbízásából. Az átadón Szatmári Adrián polgármester üdvözölte a jelenlévőket, majd Csernik Attila, a zsűri elnöke méltatta az alkotó munkásságát.

Gubik Korina műveiről Náray Éva, a Juhász Erzsébet Könyvtár igazgatója beszélt, aki egyben a díjazott kiállítását is megnyitotta. A pedagógusként is dolgozó művész elmondta, hogy örül annak, hogy kísérletező alkotóként tekintenek rá.

Gubik Korina, díjazott: „Egy szakmai díj, amit a szakmán belüli emberek ítélnek oda egy kollégának, mindig nagyon sokat számít. Azon kívül konkrétan idén, konkrétan ezen a nyáron személyesen is érintett, mert volt egy esemény, ami után én nagyon komolyan megkérdőjeleztem mindent, amit csinálok, és tíz napra rá érkezett ez a díj. Úgyhogy akkor, amikor kellett nekem egy lökés, akkor kaptam.”

Nagyapáti Kukac Péter-díj
Gubik Korina
képzőművészet
díjátadás
kiállítás
Topolya

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.