Ugrás a tartalomra
sok gyereknéző
Archív fotó: Pannon RTV

Gyerekek! Színházban a helyetek!

2019-09-16
21:15
2020-02-10
19:05
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap kezdődik a csaknem egyhetes Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál Szabadkán.

Idén 14 előadás szerepel a versenyprogramban, érkeznek produkciók Kínából, Oroszországból, Dél-Koreából, Lengyelországból, Olaszországból, Németországból és Magyarországról is.

A szervező, a szabadkai Szabadegyetem nyilvánosságra hozta az idei életműdíjasokat. Az elismerést a 101 éves Branka Veselinović színésznőnek és a 76 éves Ranko Risojević írónak adják át.

A gyermekszínházi fesztivál szeptember 27-ig, péntekig tart Szabadkán.

Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál
gyermekszínház
fesztivál
Szabadka

Most

18:13, Frissítve: 18:37

Szóljanak a harangok!

Egy vállalkozó leleményességének és nagylelkűségének köszönhetően teljesen automatizált harangokat és órarendszert kapott az egyedi toronnyal rendelkező, adai Szentháromság római katolikus templom.
17:41

Montenegrói kormányfő: Nincs harag

Nincs harag, amikor a nemzeti egészség kérdéséről van szó - jelentette ki Duško Marković annak kapcsán, hogy a Montenegro Airlines repülői nem szállhatnak le a belgrádi Nikola Tesla repülőtéren.
16:29, Frissítve: 17:34

Hamarosan beérik a levendula

Egyre többen foglalkoznak levendulával Magyarkanizsán és környékén, annak ellenére, hogy vidékünkön nem őshonos növényről van szó.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.