Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jöjjön és nézzen! Álmodjon velünk!

2021.05.12
13:49
2021.05.12
17:19
Forrás
Pannon RTV
A megszokottól eltérő előadás bemutatójára készül a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház, a színészek nem beszélnek.
Pannon RTV

A nézés költészete pénteken 19 órakor tekinthető meg. Urbán András rendező elmondta, hogy az előadásban magát a színházat keresték, az ember mint jelenlét és test jelenik meg a színpadon. 

Pannon RTV

Akik játsszák: Búbos Dávid, Fülöp Tímea, Kucsov Borisz, Mészáros Gábor, Varga Heni és Verebes Andrea, a zenét Mezei Szilárd szerezte.

Pannon RTV

Urbán András, rendező, Kosztolányi Dezső Színház, Szabadka: „Ennek az előadásnak már az elmúlt két évben lehetett látni több munkaverzióját, bemutatóját és munkaverzióját. Felismerhetőek bizonyos tárgyak az előadásból. Az előadás egy része itt látható most mögöttünk. Ez egy teljesen másfajta típusú előadás, amit megszokhatott a közönség, tehát nem egy drámai alapú színházi előadásról beszélünk, nem egy irodalmi alap.”

Kosztolányi Dezső Színház
előadás
bemutató
A nézés költészete
Urbán András

Most

07:52, Frissítve: 10:36

Ismét fellángolhat a gázai-izraeli harc

zrael a Gázai övezetből útnak indított gyújtóléggömbökre válaszul ismét légitámadásokat hajtott végre a Hamász létesítményei ellen – tudatta csütörtök éjjel az izraeli hadsereg.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.