Ugrás a tartalomra

Kurina Laura koncertje Magyarkanizsán

2018.04.28
09:17
2018.04.28
16:32
Forrás
Pannon RTV
Rendhagyó koncertet szerveztek tegnap este a magyarkanizsai Art kávézóban.

A Kurina Laura magyarkanizsai származású, de Magyarországon élő énekesnőt kísérő együttesben ugyanis ott muzsikált édesapja, Kurina Miklós is.

Kurina Laura repertoárjában latin, jazz és swing dalok szerepeltek. A Kurina-sextett egyik tagja a művésznő édesapja, Kurina Miklós volt, aki egyébként a kávézó állandó zongoristája is.

Kurina Laura: „Megszoktuk már ezt, meg ez mindig olyan biztonságérzetet jelent, mert nagyon sok éven át muzsikáltunk mi együtt itt, ott, amott. Most már sajnos ritkultak ezek a lehetőségek azáltal, hogy én elköltöztem, máshol élünk, de mindig nagy élmény ide visszatérni.”

Kurina Miklós szinte minden este ott zongorázik az Art kávézóban, de az, hogy néha a lányát is kísérheti, mindennél nagyobb örömöt jelent számára.

Kurina Miklós Hang: „Nem olyan egyszerű ez manapság, ugye a távolságok, az elfoglaltságok. Ő nagyon szívesen jön mindig Kanizsára, és igyekszünk megfelelően a programokból egy olyan műsort összehozni, ami egy kicsit populárisabb.”

A Kurina Laura énekel elnevezésű estet a magyarkanizsai Regionális Kreatív Műhely és a Kanizsa-Turizmus Kft. közösen szervezte.

Erdélyi Tóth Edit, igazgató, Regionális Kreatív Műhely, Magyarkanizsa: „Ez egy apja-lánya koncert is, és mindig érdekes, amikor a család együtt zenél, és ilyen tehetségesek, valamint a másik érdekesség, hogy most van először ilyen nagy zenekari kíséretben Kurina Laura itt az Art kávézóban.”

Az esti koncertre teljesen megtelt az Art kávézó Kurina Laura kedvelőivel, akik zenei élményekben bővelkedő koncerttel lettek gazdagabbak.

Kurina Laura
Magyarkanizsa
Kurina Miklós
Regionális Kreatív Műhely
Erdélyi Tóth Edit

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.