Ugrás a tartalomra

Meghirdették a Gyurkovics Tibor vers- és prózamondó versenyt

2020.10.19
16:45
Forrás
MTI
A magyarság legkiemelkedőbb versmondóit, verséneklőit szeretné felkutatni a Gyurkovics Tibor Kárpát-medencei vers- és prózamondó, valamint verséneklő verseny.

A versenyre november 1-jétől nevezhetnek az érdeklődők. Az elődöntőket 2021. február 1. és május 31. között rendezik meg egyebek mellett Zentán, Szegeden, Budapesten, Kolozsváron és Révkomáromban. Az elődöntők helyszínei a jelentkezők lakóhelyének függvényében még változhatnak. A járványhelyzet miatt a szervezők az elektronikus formában elküldött produkciókat is elfogadják. Az elődöntők során háromfős zsűri választja ki azt a 35-40 produkciót, amellyel a jelentkezők részt vehetnek a 2021. november 13-i budapesti döntőn. A versenyfelhívás és a jelentkezési lap a www.honvedkaszino.hu honlapról tölthető le. 

vers- és prózamondó verseny
Gyurkovics Tibor

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.