Ugrás a tartalomra

Múzeumok Éjszakája Szabadkán

2022.05.10
15:31
2022.05.10
16:21
Forrás
Pannon RTV
Számos színes programmal, kiállítással, előadással és koncerttel várják a látogatókat a szabadkai Múzeumok Éjszakájára, amelyet idén 18. alkalommal szerveznek meg.

Május 14-én, szombaton 18 órától veszi kezdetét a programsorozat a Városi Múzeumban, a Kortárs Galériában, valamint a Dr. Vinko Perčić Galériában egészen 24 óráig. Ezt követően a 8. Múzeumok Hetére is sor kerül, amelyen május 20-ig további előadások és kiállítások várják az érdeklődőket.

Mihájlovity Bába Anikó, igazgató, Szabadkai Városi Múzeum: „A Belgrádi Tudományos Technikai Múzeum Nem minden arany, ami fénylik című vendégkiállítása lesz megtekinthető. A tárlatok mellett 18 órától részt vehetnek az érdeklődők a Mi zümmög itt gyermekeknek szánt foglalkozáson. 19:30-kor kerül megrendezésre a Szabadkai Zeneiskola koncertje. Itt komoly- és jazz zene fogja még hangulatosabbá tenni az estét. Majd 21 órától a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium programja fogja még színesebbé tenni ezt az estét.”

múzeumok éjszakája
Szabadka
Mihájlovity Bába Anikó
Szabadkai Városi Múzeum

Most

17:36, Frissítve: 19:25

Advent a faluban

Ünnepi műsorral és kirakodóvásárral várták az Advent a faluban elnevezésű rendezvényre a királyhalmiakat vasárnap délután. Az eseményen zsúfolásig megtelt a kultúrház.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.