Ugrás a tartalomra
Facebook/Szabadkai Városi Múzeum

Régészeti kisokos a Szabadkai Városi Múzeumban

2021-01-11
12:46
2021-01-11
12:52
Forrás
babamama.rs, suboticke.rs
Interaktív kiállítás nyílt gyerekeknek a Szabadkai Városi Múzeumban. A Régészeti kisokos elnevezésű tárlat a legkisebbeket is várja.

A szervezők 3-tól 10 éves korú gyerekeknek készültek műhelymunkákkal és kiállítással, akár egy mamut alsó fogsorát is meg lehet nézni közelről. A tárlat célja, hogy a gyerekek is megismerjék a régészetet mint foglalkozást, illetve egyebek mellett kiállítja a Szabadka környékén talált leleteket is. A múzeum hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között látogatható a járványügyi előírások betartásával. A belépő 150 dinár, az iskoláskor előttieknek azonban ingyenes. A kiállítás március 20-ig tekinthető meg.

Régészeti kisokos
kiállítás
tárlat
Szabadkai Városi Múzeum

Most

21:12, Frissítve: 23:02

Engedélyezték a kínai vakcinát Szerbiában

Pavle Zelić, a szerbiai gyógyszerügynökség illetékese bejelentette, hogy a törvény által előirt összes feltétel teljesült ahhoz, hogy a Sinopharm cég koronavírus elleni védőoltását alkalmazzák az országban.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.