Ugrás a tartalomra

Régészeti kisokos a Szabadkai Városi Múzeumban

2021.01.11
12:46
2021.01.11
12:52
Forrás
babamama.rs, suboticke.rs
Interaktív kiállítás nyílt gyerekeknek a Szabadkai Városi Múzeumban. A Régészeti kisokos elnevezésű tárlat a legkisebbeket is várja.

A szervezők 3-tól 10 éves korú gyerekeknek készültek műhelymunkákkal és kiállítással, akár egy mamut alsó fogsorát is meg lehet nézni közelről. A tárlat célja, hogy a gyerekek is megismerjék a régészetet mint foglalkozást, illetve egyebek mellett kiállítja a Szabadka környékén talált leleteket is. A múzeum hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között látogatható a járványügyi előírások betartásával. A belépő 150 dinár, az iskoláskor előttieknek azonban ingyenes. A kiállítás március 20-ig tekinthető meg.

Régészeti kisokos
kiállítás
tárlat
Szabadkai Városi Múzeum

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.