Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Topolya a részletekben lakozik

2019-09-07
08:25
2019-09-07
17:54
Forrás
Pannon RTV
Megnyílt a Topolya a részletekben lakozik című fotókiállítás a topolyai Juhász Erzsébet Könyvtár padlástermében.

A tizenegyedik alkalommal életre hívott pályázat első díját Búcsú Péter nyerte el, második helyezett Dejan Milić lett, a harmadik helyet pedig Kohanec Enikő fotója érdemelte ki. Számos különdíjat is kiosztottak. Kislinder Gábor, Topolya polgármestere köszöntötte a városnapi rendezvénysorozat keretében megtartott kiállítás résztvevőit. Az idei felhívásra huszonkilencen jelentkeztek több mint száz fotóval. Közülük sok fiatal középiskolás, egyetemista, ami bizonyítja a pályázat létjogosultságát - hangsúlyozta Náray Éva, a Juhász Erzsébet Könyvtár igazgatója.

Náray Éva, igazgató, Juhász Erzsébet Könyvtár, Topolya: „Azt kértük a pályázóktól, hogy olyan részleteket ragadjanak meg, illetve mutassanak meg nekünk, ami mellett lehet, hogy nap mint nap elmegyünk, elsiklik a figyelmünk, vagy egyszerűen észre sem vesszük. Az az érdekes, hogy így visszatekintve a több mint egy évtizedre, vannak olyan emblematikus fotók, ebben a több mint ezer fotóból álló, most már nagyon tekintélyes anyagban, ami azt hiszem, hogy méltóképpen képviselhetné Topolyát akár képeslapokon is.”

Topolya
fotókiállítás
Topolya a részletekben lakozik

Most

21:45, Frissítve: 21:56

Kokainon motorozott

Két és fél kilogramm kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában - közölte a magyar rendőrség.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.