Ugrás a tartalomra

Új elnöke van a Durindó és a Gyöngyösbokréta Fesztivál Tanácsának

2020.04.22
16:05
Forrás
Pannon RTV
A vezető posztot mostantól Tímár Gabriella, a bácskossuthfalvai Ady Endre Művelődési Központ elnöke tölti be.

Február végén az ügyrend értelmében a Fesztivál Tanács új elnököt választott: Kisimre Árpád néptáncpedagógus, koreográfus, a Cirkalom táncegyüttes művészeti vezetője az elnöki stafétát Tímár Gabriellának, a bácskossuthfalvai Ady Endre Művelődési Központ elnökének adta tovább. Sári Vastag Enikőt, a tordai Petőfi Sándor Művelődési Egyesület művészeti vezetőjét pedig megerősítették alelnöki tisztségében.

Mint ahogy már arról beszámoltunk, az idei Durindót és a Gyöngyösbokrétát elhalasztják. A tervek szerint az egyik legtömegesebb és legszebb vajdasági magyar népművészeti fesztivált kora ősszel rendezik meg - áll a szervezők által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Durindó
Gyöngyösbokréta
Fesztivál Tanács
Tímár Gabriella
Sári Vastag Enikő
halasztás
járvány
koronavírus

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.