Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bilicki: A fertőzöttek megjelenése indokolja az adai szigorítást

2020-07-17
15:12
Forrás
Közlemény
Ada községben 2 koronavírusos személyt regisztráltak - áll Bilicki Zoltán, a község elnökének, és egyben a törzskar parancsnokának nyílt levelében, amellyel a VMSZ mai közleményére reagált.

Ahogyan a leírtakban fogalmaz, a fertőzöttek számának növekedésének megakadályozása érdekében szigorítottak az egy héttel korábban meghozott intézkedéseiken.

A törzskar azt javasolja, hogy a termelők és a vásárlók továbbra is használják a már jól működő Online Piacot.

Bilicki Zoltán
Ada
koronavírus
piac
válasz

Most

21:08

Brexit - Felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.
20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.
19:06

Elhalasztják a TSC meccsét

Elhalasztják a TSC labdarúgóklub hétvégi, a Javor otthonában esedékes szuperligás mérkőzését, miután a topolyaiak több játékosuk koronavírusos megbetegedésére hivatkozva kérelmezték ezt a ligától.
17:01, Frissítve: 17:13

Több belgrádi vendéglátós a csőd szélére került

Az új járványügyi intézkedések miatt az eddigieknél is nagyobb mértékű veszteségekkel kell számolniuk a fővárosi vendéglátósoknak - panaszolják. Szerintük a felgyülemlett kiadások miatt már így is sokukat a teljes csőd fenyegeti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.