Ugrás a tartalomra
vízgyár kívülről
Pannon RTV/Lukács Attila

Hamarosan üzembe helyezhetik a nagybecskereki vízgyárat

2019-07-10
20:00
Forrás
VajdaságMA
Čedomir Janjić, a bánáti város polgármestere ma ellátogatott a helyszínre, hogy első kézből értesüljön a víztisztítóban végzendő munkákról.

A jelenlegi helyzetről Nenad Obradović, a Gruppo Zillio vállalt igazgatója tájékoztatta a jelenlevőket, aki elmondta, hogy az építészeti munkákkal a befejezés előtt állnak, ami eddig megakadályozta, hogy a vizet a rendszerbe juttassák. Obradović elmondta, fél méterrel magasabbra falazták a víztartályokat, és néhány nap múlva a csövek elhelyezésére is sor kerül, amellyel a lerakódásokat tudják leválasztani. Nenad Obradović szerint a hónap végéig beindulhat a vízellátás eleinte 35 százalékos kapacitással, viszont, ha minden alkatrész megérkezik, 100 százalékban beindul a vízgyár üzemeltetése.

Nagybecskerek
vízgyár

Most

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.