Ugrás a tartalomra
vízgyár kívülről
Pannon RTV/Lukács Attila

Hamarosan üzembe helyezhetik a nagybecskereki vízgyárat

2019-07-10
20:00
Forrás
VajdaságMA
Čedomir Janjić, a bánáti város polgármestere ma ellátogatott a helyszínre, hogy első kézből értesüljön a víztisztítóban végzendő munkákról.

A jelenlegi helyzetről Nenad Obradović, a Gruppo Zillio vállalt igazgatója tájékoztatta a jelenlevőket, aki elmondta, hogy az építészeti munkákkal a befejezés előtt állnak, ami eddig megakadályozta, hogy a vizet a rendszerbe juttassák. Obradović elmondta, fél méterrel magasabbra falazták a víztartályokat, és néhány nap múlva a csövek elhelyezésére is sor kerül, amellyel a lerakódásokat tudják leválasztani. Nenad Obradović szerint a hónap végéig beindulhat a vízellátás eleinte 35 százalékos kapacitással, viszont, ha minden alkatrész megérkezik, 100 százalékban beindul a vízgyár üzemeltetése.

Nagybecskerek
vízgyár

Most

19:30

Lengyel barlangban rekedt két ember

Több mint két tucatnyian próbálják meg kiszabadítani azt a két barlangászt, akik a hétvégén Lengyelországban, a Tátra egyik barlangjában kerültek a víz fogságába.

Népszerű

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.