Ugrás a tartalomra

Alakítsuk saját sorsunkat, politizáljunk!

2020.08.07
12:37
2020.08.07
17:20
Forrás
Pannon RTV
A politikának a fiatalok körében való népszerűsítését tartja elsődleges céljának Kiss Nándor, a Vajdasági Magyar Szövetség frissen megválasztott parlamenti képviselője.

A közgazdász végzettségű 26 éves adai politikus szerint fontos ráébreszteni a fiatalokat, hogy ha aktívan részt vesznek a közéletben, a politikában, azzal saját sorsuk alakításában is részt vesznek. Az elmúlt egy évben ezért a célért eddig a VMSZ Ifjúsági Fórumának elnökeként tevékenykedett.

Kiss Nándor, köztársasági parlamenti képviselő, VMSZ: „Ez hatalmas megtiszteltetés, és hatalmas feladat, hogy bekerültem a parlamentbe, a Vajdasági Magyar Szövetség történelmi sikerének hála kilenc képviselővel tudjuk képviselni a magyar érdeket a fővárosban. Elsődleges célomként szeretném, hogyha a fiatalokat minél közelebb tudnám hozni a politikához, mivel az utóbbi időben az a tendencia állt be, hogy a fiatalok egyrészt el is vándorolnak, másrészt pedig nem is nagyon érdeklődők a hazai, itthoni politika iránt, úgyhogy ezt szeretném minél közelebb hozni hozzájuk. Így akkor ők is részesei lehetnek majd azoknak a döntéshozataloknak, amelyek direktben érintik őket is.”

politika
politizálás
Kiss Nándor
VMSZ
Vajdasági Magyar Szövetség
parlamenti képviselő

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.