Ugrás a tartalomra

Aleksandar Šapićot javasolták Belgrád polgármesterének

2022.06.14
14:20
Forrás
Közlemény
A tisztségre a Szerb Haladó Párt Belgrád Városi Tanácsa jelölte. Belgrád polgármesterének megválasztására egy hónapos a határidő.

Aleksandar Šapić az elmúlt választásokon az első helyen szerepelt az "Aleksandar Vučić - Együtt minden sikerülhet" listán. A belgrádi haladók városi tanácsa egyhangúan döntött a politikus jelöléséről.

Közleményükben az áll, hogy az elkövetkező polgármestertől Aleksandar Vučić köztársasági elnök politikájának követését várják el, a béke, a stabilitás, a fejlődés útján, biztosítva a polgárok még jobb életkörülményeinek megteremtését. A belgrádi városi parlament ismét Nikola Nikodijevićet választotta meg elnökének.

Aleksandar Šapić
Belgrád
Szerb Haladó Párt
Belgrád Városi Tanácsa

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.