Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csőke László

Bizottságok és stratégiák

2023.01.16
16:27
2023.01.16
17:01
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Nemzeti Tanács Kulturális, valamint az Oktatási Bizottsága után hamarosan, előreláthatólag néhány napon belül megalakul a Tájékoztatási és az Írás- és Nyelvhasználati Bizottság is.

Erről Fremond Árpád, a testület elnöke nyilatkozott a Szubjektív című műsorunk felvételén. Az MNT elnöke hozzátette, következő ülésükre február elején, közepén kerül sor, amelyen a 2022-es zárszámadást, valamint munkabeszámolót vitatják meg. Már az év elején megkezdődik a munka az MNT stratégiáinak kidolgozására és elfogadására. A teljes beszélgetést vasárnap 19 óra 30 perckor tekinthetik meg a Pannon TV műsorán.

„Abban bízom, hogy január, február folyamán megtörténik az előkészülete annak, hogy meg tudjuk tartani a közvitákat valamikor március, április, május folyamán, hogy az év közepéig néhányat már el tudjunk fogadni, illetve hogy megírásra kerüljön a többi stratégia is, amit az év második felében tudunk majd elfogadni."

Fremond Árpád
Magyar Nemzeti Tanács

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.