Ugrás a tartalomra

Bizottságok és stratégiák

2023.01.16
16:27
2023.01.16
17:01
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Nemzeti Tanács Kulturális, valamint az Oktatási Bizottsága után hamarosan, előreláthatólag néhány napon belül megalakul a Tájékoztatási és az Írás- és Nyelvhasználati Bizottság is.

Erről Fremond Árpád, a testület elnöke nyilatkozott a Szubjektív című műsorunk felvételén. Az MNT elnöke hozzátette, következő ülésükre február elején, közepén kerül sor, amelyen a 2022-es zárszámadást, valamint munkabeszámolót vitatják meg. Már az év elején megkezdődik a munka az MNT stratégiáinak kidolgozására és elfogadására. A teljes beszélgetést vasárnap 19 óra 30 perckor tekinthetik meg a Pannon TV műsorán.

„Abban bízom, hogy január, február folyamán megtörténik az előkészülete annak, hogy meg tudjuk tartani a közvitákat valamikor március, április, május folyamán, hogy az év közepéig néhányat már el tudjunk fogadni, illetve hogy megírásra kerüljön a többi stratégia is, amit az év második felében tudunk majd elfogadni."

Fremond Árpád

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.