Ugrás a tartalomra
Tanjug/Filip Kraincanic/nr

Brnabić: Jó irányba haladunk, de legyünk gyorsabbak

2018-11-07
16:56
2018-11-07
18:13
Forrás
Tanjug
Az év végéig 28 milliárd dináros többletre számít Szerbia költségvetésében Ana Brnabić. A szerb miniszterelnök elégedett a kormány munkájával, azonban még hatékonyabban és gyorsabban is dolgozhatna.

Ana Brnabić kiemelte: hamarosan megkezdődhet több szerbiai vállalat privatizációja. Elmondta, a magánosításra azért van szükség, mert több olyan nagy állami vállalat is van, amely túl nagy terhet jelent a költségvetés számára.

Ana Brnabić, miniszterelnök, Szerbia: „Jó irányba haladunk, de muszáj gyorsabban és hatékonyabban haladnunk. Lehet, hogy ismét meg kell majd vizsgálnunk, melyek a prioritások. Azért, mert sok dolgot csinálunk, tényleg egy sor dologgal foglalkozunk és eredményeink is vannak. Újból át kell gondolnunk, melyek a fő prioritások, és bele kell húznunk 2018 végéig, és elsősorban 2019 első negyedében, hogy visszatérjünk oda, ahol a helyünk van. Jobban mondva oda, ahol Szerbiának szerintem lennie kell.”

Ana Brnabić
kormány
Szerbia

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.