Ugrás a tartalomra

Brnabić: Jó irányba haladunk, de legyünk gyorsabbak

2018.11.07
16:56
2024.03.19
08:43
Forrás
Tanjug
Az év végéig 28 milliárd dináros többletre számít Szerbia költségvetésében Ana Brnabić. A szerb miniszterelnök elégedett a kormány munkájával, azonban még hatékonyabban és gyorsabban is dolgozhatna.

Ana Brnabić kiemelte: hamarosan megkezdődhet több szerbiai vállalat privatizációja. Elmondta, a magánosításra azért van szükség, mert több olyan nagy állami vállalat is van, amely túl nagy terhet jelent a költségvetés számára.

Ana Brnabić, miniszterelnök, Szerbia: „Jó irányba haladunk, de muszáj gyorsabban és hatékonyabban haladnunk. Lehet, hogy ismét meg kell majd vizsgálnunk, melyek a prioritások. Azért, mert sok dolgot csinálunk, tényleg egy sor dologgal foglalkozunk és eredményeink is vannak. Újból át kell gondolnunk, melyek a fő prioritások, és bele kell húznunk 2018 végéig, és elsősorban 2019 első negyedében, hogy visszatérjünk oda, ahol a helyünk van. Jobban mondva oda, ahol Szerbiának szerintem lennie kell.”

Ana Brnabić
kormány
Szerbia

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.