Ugrás a tartalomra

Dačić: Nem vagyunk egyformák, mi nem álltunk Hitler oldalán

2018.05.01
17:54
2024.03.19
08:39
Forrás
Szerbiai RTV
Nem vagyunk egyformák, mi nem álltunk Hitler oldalán - üzente Plenkovićnak Ivica Dačić. A szerb külügyminiszter szerint az, amit Horvátország ma művel, színtiszta hülyeség.

Többet érne, ha a viszonyunk javításán dolgoznánk, minthogy diplomáciai háborút vívjunk, és ezzel Plenković is tisztában van, csak azt gondolja, hogy a jelenlegi helyzetből politikai előnyre tesz szert, ez pedig sajnálatos - fogalmazott Dačić. A szerb külügyminiszter szerint helyes a horvát miniszterelnök megállapítása, hogy a két fél nem egyforma, mert a szerbek nem vettek részt a Holokausztban, nem üldöztek horvátokat, és Szerbia nem tagadja a bűntetteket, hanem bünteti azokat.

Ivica Dačić
Szerbia
horvát

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.