Ugrás a tartalomra

Elismerések a járvány elleni küzdelemért

2021.03.04
14:02
2021.03.04
14:12
Forrás
Szerbiai RTV
Aranymedálokat adott át ma a szerb köztársasági elnök azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik a koronavírus-járvány idején segítettek annak kezelésében.

Ők egyébként a februári állami ünnep kapcsán lettek kitüntetve. Aleksandar Vučić köszönetet mondott munkájukért, és hozzátette, igyekeznek legalább egy kicsit visszaadni abból, amennyi energiát belefektettek abba, hogy védjék az emberek életét. Voltak, akik az életükkel fizettek azért, hogy segítsék a járvány elleni védekezést, ugyanis többen posztumusz kapták meg a kitüntetéseket.

Az ünnepségen emellett kitüntetést adott át az elnök Manan Popovnak a Szent Száva-templom díszítéséért, és az orosz-szerb kapcsolatok fejlesztéséért.

aranymedál
Szerbia
koronavírus
járvány
elismerés

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.